Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČIĆ O DIVLJANJU HRVATA: SPALJIVALI SU KUĆE I CRKVE ODAKLE JE MOJ OTAC – Šta fali, sitnica je da spale neku lutku

Srbija
424778960 941879824191831 3021951366318662791 N

Ana Acan

Tokom obraćanja javnosti, nakon prikaza vojne opreme i naoružanja u Nišu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarisao sramno spaljivanje lutaka sa njegovim likom i likom Putina u Hrvatskoj.

Predsednik je rekao da neće zbog toga da kuka, ali i da je neko to uradio u Srbiji, Srbiji bi se cela Evropa, kako je rekao “nakačila” na kičmu. On je odgovarajući na pitanje, kako komentariše to što je na karnevalu u Splitu zapaljena lutka sa njegovim likom i likom Vladimira Putina rekao da je video to i da nije zbog toga nesrećan.

“Sa jedne strane bi neko rekao žalosno, što spaljujete neke ljude, njihove lutke, a ja pravo da vam kažem nisam bio nesrećan posebno. Uvek mi se čini da pravilno izaberu, bio bih ljubomoran i zavidan da je bio neko drugi od Srba, ovako kad znam da su mi spaljivali kuće, crkvu, odakle je moj otac, šta fali, sitnica je da spale neku lutku, ništa posebno”, rekao je Vučić.

Predsednik je prokomentarisao i da jedino što mogu je da spaljuju lutke i da on nema problem sa tim.

“Neću da kukam i da mi bude krivo što su mene izabrali. Da smo mi to uradili cela Evropa bi nam se na kičmu nakačila, morali bismo pola Srbije da pohapsimo i da neko odgovara zbog tih lutaka. To su dvojni standardi, ništa posebno, nek spaljuju, nek se igraju”, rekao je predsednik, a prenosi Alo.rs.

Pročitajte još: