Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČIĆ U PREPUNOJ ARENI: 17. decembra da slavi pristojna Srbija, moramo ubedljivo pobediti!

Srbija
Tan2023 12 0218434643 4 0

Jelena Đondović

 

Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je da lista “Srbija ne sme da stane” mora ubedljivo da pobedi da bi Srbija nastavila da napreduje.
Na predizbornom skupu liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” u prepunoj Štark areni, Vučić je rekao da građani Srbije sami donose odluke šta će Srbija da čini.

Whatsapp Slika 2023 12 02 U 17.52.42 18bd096b

– Uz vašu energiju i snagu, vi ste snaga Srbije. Bez vas, mi nismo ništa. Na noge Arena, hajmo svi, za pobedu! Za pobedu 17. decembra, za najveću pobedu. 50 odsto moramo da dobijemo, da ih pobedimo da Srbija ima budućnost. Naredne četiri godine su najvažnije. Sve najbolje želim vašim porodicama, a u nedelju 17. da slavi pristojna, normalna, naša Srbija. Živela Srbija, beskrajno vam hvala – rekao je predsednik i nakon čega se hala zatresla od aplauza.
On je poručio da SNS  ima čime da se pohvali, ali da mora više brige da se pokaže prema onim ljudima na koje se retko obraća pažnja, da se više brine o običnom čoveku, o onima kojima je podrška potrebna, da se svako sasluša.
– Imamo čime da se pohvalimo, ali razmišljući o tome sa čim da počnem, kako da vam se obratim, krenuo sam od toga i krenući od toga kako da sebe i svakoga od nas koji smo učestvovali u vlasti kritikujem za nešto što smo mogli i morali mnogo drugačije. Jer smo morali mnogo više brige da pokažemo prema onim ljudima na koje se retko obraća pažnja. Najčešće se čuju i najglasniji su oni koji imaju najmanje problema, a najtiši su oni, ili ih gotovo nikada ne čujete, koji imaju mnogo muka, a kojima je naša podrška i pomoć bila potrebna, a nismo im je uvek pružilI- rekao je Vučić.

Pročitajte još: