Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČIĆEVA SNAŽNA PORUKA IZ ŠAPCA: Moramo 17. decembra pobediti ubedljivije nego ikada! (VIDEO)

Mačva, Srbija
Img 20231021 Wa0046

Jelena Đondović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će izbori u Srbiji 17. decembra biti odsudni i članovima SNS na svečanom skupu povodom 15 godina od osnivanja stranke poručio da nema opuštanja i da je potrebno da rade zajedno, kako bi pobedili na izborima ubedljivije nego ikada.

On je naglasio da će uvek podržavati naprednjake i da će se na predstojećim stranačkim skupovima pojaviti sa nekadašnjim predsednikom stranke Tomislavom Nikolićem.

-Biću uz SNS i na ovim izborima, ako vi to budete tražili, jer je to jedini način da Srbija ide napred – istakao je Vučić i poručio da svi zajedno i predsednik i vlada moraju da rade zajedno za Srbiju i njenu budućnost.

On je ukazao da nema razlike između protivnika “sa leva i sa desna” i da bi i jedni i drugi vodili politiku onih koji su im govorili da moraju da se ujedine i sruše Srbiju.

-Zato ću biti sa Tomom Nikolićem na svakom skupu – rekao je predsednik.

Vučić je posebno pozdravio žene i penzionere i poručio im da su svi svesni njihovog učinka za razvoj zemlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠABAC 24/7 (@sabac24sedam)

-Žene, hvala što ste pordržavale stabilnost, penzioneri hvala za sve. Vi ste najzaslužnijii za sprovođenje reformi, imaćete povećanja penzija i pomoć od 20.000 dinara i nastavićemo sa podrškom – rekao je predsednik.

Mladima je poručio da treba da se bore za svoju Srbiju i budućnost.

-Mladi, borba za Srbiju, borba za budućnost – predaja nije opcija. Nastavićemo evropskim putem, ali ćemo čuvati naše prijtelje, KiM kao deo Srbije, i nikada nikome nećemo dati našu Srbiju”, poručio je Vučić.

Istakao je da je važno da Srbija ide dalje u naučno tehnološkom napretku, reindustrijalizaciji, da dolaze nove investicije i nove fabrike, kao i da je posebno važno ulaganje u zdravstvo.

-Nisu samo bolnice koje gradimo, već svaka opština mora da ima mamograf i naredne godine svaka opština magnetnu rezonancu. Moramo da obezbedimo duži život našoj deci, bakama i dekama, a ne da idu u Beograd i  čekaju preglede – rekao je Vučić.

Na kraju je naveo da je posebno ponosan na to što je Srbija pokazala da je nezavisna, slobodna država koja sama donosi svoje odluke.

-Ponosan sam na takvu politiku, i to je politika SNS – poručio je Vučić.

Pročitajte još: