Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUJKOVIĆ: OPOZICIJA BI DA ODLOŽI IZBORE?! PRPA BATO!

Mačva, Srbija
Snapinsta.app 407983248 1102623397413150 5278273368347660135 N 1080

Ana Acan

Saopštenje za javnost člana SNS dr Branka Vujkovića

PRPA BATO! Ovim rečima bismo mogli da opišemo reakcije opozicionih prvaka na najavljeno ponavljanje beogradskih izbora, jer sada bi oni da ih odlože?! Pored svih povika da su izbori pokradeni, da su pokojnici glasali, da će EU čizma da zgazi Vučićev režim, da samo što nisu uvedene sankcije Srbiji, da će da se povuku sve strane investicije, da samo fali da Vučića nema pa će da Srbijom teče med i mleko, da je Kosovo izgubljeno, da se već kasni sa uvođenjem sankcija Rusiji, ubrzo je iz EU stigao dugo čekani literarni sastav koji su pokušali da izdiktiraju Đilas, Zelenović i ostali srpski petokolonaši, kaže član Srpske napredne stranke, dr Branko Vujković.

A EU sve suprotno napisala, osim stalnog pritiska da se uvedu sankcije Rusiji, i da se prizna Kosovo, na šta su već dobili Vučićevo NE. Pomenuše i ”neovisne” medije NOVU i N1 primer opozicione ”demokracije”, kao medije koji se koriste sredstvima koji su suprotni sa svim članovima kodeksa novinara Srbije.

Raspričao se šabački nesrećnik Zelenović po ”Danasoidu” (verovatno zahvaljujući i starim zaslugama i džakovima novca koje je iz budžeta grada Šapca davao ovom opozicionom tabloidu). Rastrčao se po briselskim kafićima da vuče za rukave ”uticajne” EU političare, poznate po velikoj ljubavi prema srpskom narodu. Sakrio se iza Violine suknje (mada tu VIP mesto zauzimaju student Lazović i Dobrica), pa kevće na onog koji ne da na Srbiju.

Kaže zeleni klovn, da opozicija treba da napravi ”opštenarodni pokret otpora” i da tu budu Miloš Jovanović, Voja Mihailović i ProGlas, kao protivnici Vučića. Hvala mu što je još jednom potvrdio ko sve pripada ”opšteizdajničkom pokretu otpora”. Još lakši izbor Beograđanima da na predstojećim izborima znaju da je samo jedan pokret nadstranački i narodni – Vučićev pokret. Hvala mu što citira Mihaela Rota, Kurtijevog pobratima iz Nemačke, koji je Srbe proglasio genocidnim narodom krivim za bombardovanje od strane NATO-a.

Uskoro će Beograđani, ali i građani niza lokalnih samouprava ponovo na referendum, da potvrde još ubedljiviju pobedu politike Aleksandra Vučića koja je dovela EKSPO 2027 u Beograd i Srbiju. A opozicija…Neko pod skute Mihaelu Rotu, a neko pod suknju Violi fon Kramon.

Član Srpske napredne stranke, dr Branko Vujković

Pročitajte još: