Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUJKOVIĆ: OPOZICIONA POSADA OTPORA

Mačva
Vujke Skracena

Ana Acan

Saopštenje dr Branka Vujkovića, člana Srpske napredne stranke 

Danas je svim zaposlenim u Gradskoj upravi Grada Šapca, kao i svim građanima koji su zbog svojih obaveza dolazili u Gradsku upravu, dan započeo performansom potonule opozicione posade na čelu sa Admiralom Nebojšom Zelenovićem, kaže član SNS dr Branko Vujković.

Tužna lica starih prevaranata i ponavljanje laži kao opozicione mantre Dragana Đilasa i United Media grupe, za dobro jutro Šapčanima. Podsetili su da su oni “normalni” predstavnici Šapca, da su oni “ekološki osvešćeni” zabrinuti za vodu i vazduh, da oni poštuju volju građana i da su izgubili tako što je svaki glasač Srpske napredne stranke u Šapcu glasao više puta.

Admiral Zelenović, ili kako ga zove njegov pobratim Kurti “Zeljenović”, pokazao je i da odlično poznaje Zakon o krivičnom postupku, i koja krivična dela zastarevaju. Podsetio bih da je, zbog njegovog velikog “znanja”, zastarelo i njegovo krivično delo i “nenamenski” je potrošeno 5 miliona evra novca građana Šapca, jer je očigledno dobro slušao predavanje svog mentora Dušana Petrovića na temu kako izigrati Zakon o krivičnom postupku kada si gradonačelnik.

Grad u kome o ekologiji govori Zelenović, nosilac liste na kojoj se nalazi “trovačica iz Zajače”, žena koja je trovala olovom decu Jadra i Podrinja, je ipak vrhunac beščašća. Kada god on bude govorio o zdravlju građana i brizi za decu, setite se i da je njegov glavni saborac u Beogradu i Srbiji, Đorđe Miketić trošio novce građana Srbije na drogu i prostituciju, a jedan od najvažnijih saradnika u Beogradu krao paketiće Deda Mrazu.

Njegov jutarnji performans pojačan je glasnogovornikom POKS, koji bi da obnovi Kraljevinu Dušana Petrovića u Šapcu i Srbiji, koji smatra da je legalna jedino skupština u kome je odbornica njegova tašta, i gradska vlast u kojoj njegova uduženja dobijaju novce i “šakom i šajkačom”.

Podsećam ovu “opozicionu posadu otpora” da ih ne može na vlast dovesti ni Rot, ni Viola, ni pobratim Kurti, već samo narod. Ipak u jednom se slažem sa ovim tužnim skupom, da na kraju uvek pobedi volja građana, koja je bila i biće, da se više nikada ne vratite na vlast u Šapcu i Srbiji, jer ni Šabac, ni Srbija ne smeju da stanu.

Pročitajte još: