Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ZVEZDE RAZOTKRIVAJU Horoskopski znaci koji će u 2024. prevariti partnere!

Razonoda
Horoskop Capture

Dragutin Bužić

Ako ste u emotivnoj vezi sa partnerom koji pripada grupi od sledeća četiri horoskopska znaka – pripremite se za, skoro pa izvesnu prevaru u 2024. godini.
Reč je o blizancima, vagama, škorpijama i strelcima. Oni su “tempirana bomba” i najlakše će vas “prodati” na emotivnom planu.

Zato otvorite širom oči…

BLIZANCI
Blizanci su poznati po svojoj podvojenosti i prilagodljivosti. Iako su društveni leptiri, njihova podvojena priroda ponekad može da dovede do toga da im pogled zaluta. U 2024. godini zvezde sugerišu da bi potreba za emocionalnim ispunjenjem Blizance mogla navesti da istražuju nekonvencionalne puteve, što bi potencijalno moglo dovesti do varanja.

 

VAGA
Vaga je znak ravnoteže koji traži sklad u svim aspektima života, uključujući i odnose. Međutim, stalna potraga za ravnotežom može stvoriti unutrašnje sukobe. U 2024. nebesko poravnanje nagoveštava borbu za pronalaženjem ravnoteže, što će Vage gurnuti u to da potraže utehu izvan veze.

 

ŠKORPIJA
Škorpije su poznate po intenzivnoj strasti i požudi. U 2024. ovaj intenzitet može da dovede do pojačanih emocija i žudnje za uzbuđenjem. I dok su Škorpije odane, nebeske energije bi mogle da ih nateraju da potraže uzbudljiva iskustva te da ih potencijalno natera da rizikuju vernost u potrazi za strastvenim susretima.

 

STRELAC
Strelci su prirodni avanturisti koji uvek traže nova iskustva i horizonte. U 2024. zvezde im predviđaju želju za slobodom i istraživanjem. Ova žudnja za lutanjem može nenamerno da stvori situacije u kojima će se Strelci biti iskušenju da varaju. Takođe, u njima će se probuditi žudnja za novim emocionalnim vezama.

Pročitajte još: