Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BOŽIĆNI TURNIR Futsal u Šapcu obara sve rekorde

Sport
Ffff Capture

Dragutin Bužić

Veliki Međunarodni “MM Stars futsal Božićni turnir″ pod pokroviteljstvom grada Šapca počinje u ponedeljak, 25. decembra u sportskoj hali “Zorka”.
Organizatori su oborili rekord po broju prijavljenih ekipa, njih 168, kao i po ukupnom nagradnom fondu koji iznosi 1.800.000 dinara. Tih 15.000 evra kojih je obezbeđeno za premije je čak i u regionu respektabilna cifra.
Za seniorsku kategoriju opredeljeno je ukupno 600.000 dinara. Turnir već šest godina ima veliku podršku Fudbalskog i Sportskog saveza Srbije, kao i Grada Šapca i Opštinskog fudbalskog saveza Šapca.
Interesovanje je ogromno, nikad veće, pa sad čak i neke ekipe iz Slovenije i Mađarske koje su se kasnije prijavuile “vise” za učešće na ovom turniru.
Dragan Gašić, ispred organizatora turnira naglašava pomoć koju su dobili od grada Šapca, bez čije infrastrukture ne bi bilo moguće napraviti ovakav spektakl. Celu priču je prepoznao i minstar sporta Zoran Gajić, a Rukometni klub Metaloplastika će se za vreme održavanja turnira povući u neke druge sale kako bi “Zorka” za 20 dana mogla da prihvati preko 20.000 ljubitelja futsala.

Pročitajte još: