Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

BRATSKA SARADNJA Blagojević iz BK Mačve dovodi Kubance da posete Šabac i KiM!

Sport
Img 1125

Dragutin Bužić

Saradnja srpskih i kubanskih stručnjaka počela je da daje konkretne rezultate, kako u reprezentativnom tako i u klupskom boksu.

Marjan Blagojević iz Uprave BK Mačva iz Šapca takođe ističe od kakvog je značaja razmena iskustva na svim poljima, pa se ovom prilikom zahvaljuje prijateljima sa Kube na pozivu i gostoprimstvu:

—Velika mi je čast da u ime BK Mačva budem njihov gost. Današnjim susretom ozvaničili smo bratstvo naša dva kluba. Teško je  ne pomenuti skoro bezizlaznu situaciju i nemoguće uslove za rad u kojima se klub nalazio do pre samo tri godine. Pre svega uz pomoć prijatelja, a kasnije uz pomoć grada Šapca i Bokserskog saveza, danas ponosno možemo reći da smo našim bokserima obezbedili uslove na kakvim bi pozavideli i najbolji bokserski klubovi. Za ovaj kratak period Bane Jovičić je stvorio prvaka Vojvodine, prvaka države, a sa ponosom možemo reći da je naš takmičar Semiz Aličić uzeo bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, što je ujedno i najveći uspeh našeg kluba u skorijoj istoriji. Iskreno se nadamo da će naši prijatelji sa Kube posetiti Šabac i biti naši gosti. Naše goste ću povesti na Kosovo, jer su izrazili želju da posete svetu zemlju odakle potiče naš narod i da još jednom daju podršku hrabrom srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Iskoristiću priliku da se zahvalim i našem bratu Danilu Vučiću na nesebičnoj podršci svih ovih godina. Predaja nije opcija!

Img 1126

Pročitajte još: