Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

EPS: Ponovo u funkciji portal „Uvid u račun“ I kol-centar EPS-a

Mačva, Srbija
Eps 1

Ana Acan

Portal “Uvid u račun“ ponovo je dostupan korisnicima za preuzimanje e-računa i elektronsko plaćanje. Na portalu su dostupni računi za decembar 2023. godine, kao i arhiva računa i uplata tokom prethodne tri godine, uz detaljan pregled potrošnje po zonama i tarifama, prenosi javni servis.

Svi decembarski računi dostavljeni su i “Pošti Srbije“, uz rok za popust za redovno plaćanje 29. januar. Građanima je za reklamacije ponovo na usluzi i kol-centar EPS-a. U EPS-u napominju, da digitalna pretnja ni u jednom trenutku nije ugrozila proces proizvodnje električne energije, niti bezbednost podataka naših kupaca. EPS preduzima opsežne mere kako bi osigurao da se ovakvi incidenti ne ponove.

Power
Foto: Pixabay

“Podizanje nivoa digitalne bezbednosti, kao ključnog prioriteta, zbog zahtevnih procedura, veličine i složenosti sistema, uslovilo je postepeno vraćanje IKT sistema u funkciju”, navodi EPS. U EPS-u navode da je najveći deo IT sistema vraćen u funkciju sa unapređenom bezbednošću i da se intenzivno radi da se obnovi rad  šaltera, prenosi javni servis.

Pročitajte još: