Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

HITNO SAOPŠTENJE Zvezda se oglasila iza ponoći, donela važnu odluku!

Sport
Img 0644

Dragutin Bužić

Upravni odbor FK Crvena zvezda je održao hitnu sednicu posle utakmice sa TSC i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova.

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za  sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku.

Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti, stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Pročitajte još: