Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ O SPALJIVANJU LUTKI VUČIĆA I PUTINA U HRVATSKOJ: IDIOTI POKAZUJU NEMOĆ!

Srbija
Snapinsta.app 425483410 917469746756881 205663383436590619 N 1080

Ana Acan

Kaštelanski idioti svoju nemoć pokazali spaljivanjem lutki sa likom Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović.

Očigledno je da duhovi prošlosti ne miruju u nama susednoj Hrvatskoj. Koliko god se trudili predstaviti evropejcima i busali u grudi svojim članstvom u EU i dalje su ostali poprilično mali i nezadovoljni narod koji nastavlja da svoje komplekse leči besprizornim napadima na sve što ima veze sa Srbijom.

Mogu se Hrvati ogrnuti zastavom bilo koje unije, mogu se kleti u vernost evropi, mogu do besvesti za dnevno političke svrhe mrzeti Srbiju i Vučića ali se promeniti neće nikada. I govorim isključivo o manjini jer sam lično svedok koliko ljudi iz Hrvatske i regiona poštuju način političkog delovanja i borbe Aleksandra Vučića. Naša nacionalna aviokompanija će 15.aprila poleteti za Mostar na čijem čelu je gradonačelnik Mario Kordić iz redova HDZ-a koji nije odustao dok nije spojio Mostar sa Beogradom. Za razliku od njega i sličnih njemu uvek će se naći idioti poput ovih kaštelanskih koji su ostali zarobljeni u vremenima iza nas i koji se verovatno danas bolje osećaju nakon ovog gnusnog čina.

Sledeći put kad Srbi pohrle na hrvatsko primorje nek se sete činjenice da je u toj zemlji zapaljena lutka sa likom predsednika njihove države. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! – poručio je Malović.

Pročitajte još: