Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: VUČIĆE SIGURNO NEĆETE UPLAŠITI

Srbija
Branislav Malovic

Ana Acan

Saopštenje člana Predsedništva SNS, Branislava Malovića

Morbidne i bolesne jazavce treba oterati u rupe iz kojih su ispuzali da nam serviraju gadosti za koje su očigledno plaćeni.

Nekoliko puta sam se pitao može li ova opozicija na niže i bednije grane da spadne, i uvek su uspevali da mi pokažu da ne postoji dno po kom oni ne mogu da kopaju i još niže da se spuste, ali ovo čemu danas svedočimo niti je samo nisko, niti je samo bedno, nego je u najmanju ruku monstruozno i nečovečno.

Kako je moguće da se u dvadeset prvom veku, na televiziji dozvoli nekome da priča kako bi bilo koga zatvorio u rudnik i tuširao uranijumom? Kako je moguće da to nije bilo ko, nego je sin predsednika države? Da li je moguće da oni još nisu izašli i bar osudili takav govor kada su ga već pustili? Da li su to vrednosti i emisije koje želimo da se na našim televizijama puštaju i da naša deca slušaju?

Ovo više nije apel, nego vrisak nadležnim organima, da momentalno reaguju na pretnje i maltretiranja koje Vučić i njegova porodica trpe, jer je očigledno da se ovi ljudi neće smiriti i zaustaviti dok neko ne bude zatvoren.

I moram da vam ponovim, Vučiće sigurno nećete uplašiti, koliko god da se trudite, niti ćete ih sprečiti u tome da se bore za svoju državu i podržavaju je gde god, i kad god mogu, samo vi jazavci to niste u stanju da razumete.

Pročitajte još: