Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MALOVIĆ: ZELENOVIĆ DA KUPI SEBI ČAMAC I BEZBRIŽNO VESLA PO SAVI

Mačva, Srbija
Snapinsta.app 430364472 279429795173759 1552996622245535816 N 1080

Ana Acan

Nebojša Zelenović od momenta objavljivanja izveštaja ODIHR-a ne prestaje sa komentarima na tu temu, kaže član Predsedništva Srpske napredne stranke, Branislav Malović.

Svestan da je izgubio trku za gradonačelnika Šapca kao i mesto poslanika u novom sazivu Skupštine ovaj potpuno propali političar traži utehu u ovom izveštaju zarad ličnog opstanka na političkoj sceni.

Zaista je veliko pitanje kakva je njegova politička budućnost s obzirom da sem članova njegove uže porodice niko više sa sigurnošću ne može da tvrdi kojoj političkoj stranci, pokretu ili inicijativi ovaj čovek pripada.

Potpuno dezavuisan i izigran od strane svojim opozicionih saboraca Nebojša Zelenović sve nade polaže u međunarodnu istragu potpuno svestan da je 2027. godina jako daleko i da je izvesno da će do tada i članovi uže porodice dobro razmisliti da li glasati za njega ili poverenje pokloniti nekome drugom.

Obzirom na njegovu želju da aktivira ratnu mornaricu i postane admiral moja topla preporuka za njega je da kupi sebi čamac i bezbrižno vesla po Savi zamišljajući sebe na čelu Crnomorske flote. Ionako je veća mogućnost da odvesla do međunarodnih voda nego što će dobiti međunarodnu istragu koju toliko želi.

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić, poručio je Malović.

Pročitajte još: