Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

MUP: MINISTAR DAČIĆ URUČIO PLAKETU ZA HRABROST MILOŠU JEVREMOVIĆU

Srbija
MiloŠ JevremoviÆ, Ivica DaÈiÆ

Ana Acan

Ministar policije Ivica Dačić uručio je danas plaketu za hrabrost žandarmu Milošu Jevremoviću koji je povređen u teroristočkom napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu 29. juna.

MiloŠ JevremoviÆ, Ivica DaÈiÆ

“Za ovaj trenutak želimo da mu uručimo jednu plaketu za izuzetnu hrabrost i posvećenost u obavljanju policijskog posla, da ima za uspomenu na izlazak iz bolnice”, rekao je Dačić koji je dočekao Jevremovića zajedno za njegovim kolegama u Odredu žandarmerije u Beogradu. Dačić je prethodno istakao da je naš herojski pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović izašao iz bolnice nakon uspešne operacije.

Jevremović je zahvalio na podršci svojim kolegama, Dačiću kao i predsedniku Aleksandru Vučiću što su došli da ga obiđu u trenucima koji su bili teški za njega i njegovu porodicu.

MiloŠ JevremoviÆ, SaŠa KosoviÆ

“Dobro sam, kao što vidite, i mislim da su moje kolege zadovoljne mojim postupanjem i ministar nadam se, tako da idemo dalje i mogu da kažem da Srbija treba da bude ponosna na ljude kao što sam ja”, rekao je on. Dodao je da ne bi da se hvali i da ima još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna.

Izvor/Foto: Tanjug

Pročitajte još: