Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

NEVENA ĐURIĆ: Nema veće nebuloze nego kad šabačka kabadahija Zelenović govori o “pokradenim izborima”

Mačva, Srbija
Snapinsta.app 429251436 962209168885830 3183037336765993695 N 1080

Ana Acan

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić saopštila je danas da je Nebojši Zelenoviću bolje da se pokrije ušima i ćuti.

„Nema veće nebuloze nego kad šabačka kabadahija Nebojša Zelenović govori o “pokradenim izborima“. On – lopuža koja bi izbore u Šapcu ponavljala do iznemoglosti u pokušaju da prekroji volju naroda iako ih je Srpska napredna stranka pobeđivala svaki put sve ubedljivije. Mufljuz koji je sa osmehom na licu u društvu najvećih mrzitelja Srbije i našeg naroda tražio sankcije sopstvenoj zemlji i narodu. Dok je ljubio skute Kurtijevoj lobistkinji tražio je zamrzavanje i obustavu evropskih fondova! Taj se ponosno fotografisao u Peći ispod zastave tzv. Nezavisnog Kosova!

E, takav gad nam danas govori o “nagodbama,” a sam bi se nagodio i sa crnim đavolom ukoliko bi u tome video lične benefite! Taj je govorio čak i o “blokadi Parlamenta” iako je broj pristalica “njegove politike” u Narodnoj skupštini ravan nuli! Hteo bi Zelenović, zajedno sa svim ostalim sledbenicima tajkunsko – lopovske politike da zaustavi napredak Srbije! Međutim, naši građani im to nisu dozvolili. Niti će! Taj je proces u Srbiji, sa Aleksandrom Vučićem na njenom čelu, nezaustavljiv!

Zato je Zelenoviću bolje da se pokrije ušima i ćuti, jer će njegova bruka i sramota živeti doveka, stoji u saopštenju potpredsednice GO SNS Nevene Đurić

 

Pročitajte još: