Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

TUGA Detalji smrti 15-godišnjeg Đorđa iz Šapca

Hronika
Img 1781

Dragutin Bužić

Petnaestogodišnji Đorđe. I. iz Šapca, učenik Tehničke škole u Valjevu, izgubio je život između noći između četvrtka i petka u blizini barske pruge.

Nesreća se dogodila kada je učenik došao u kontakt sa strujnim kolom visokog napona, što je rezultiralo teškim opekotinama opasnim po život, od čega je nesrećni dečak i preminuo.

Tehnička škola u Valjevu izdala je saopštenje izražavajući žaljenje zbog tragičnog gubitka učenika koji je pohađao njihovu školu.

– Sa velikom tugom u srcu primili smo vest da je naš učenik Đorđe Ilić, I-5, nastradao. Ostaće upamćen kao dobar drug i izuzetno nadaren učenik, svestran, znatiželjan, sa najlepšim manirima. Hvala za vreme koje smo proveli sa tobom. Neka ti je laka zemlja. Slava mu – navodi se na zvaničnoj Fesjbuk stranici škole.

Podsetimo, nestanak dečaka prijavila je Policijskoj upravi u Valjevu njegova stanodavka. Dečak je sinoć oko 23 sata izašao u šetnju i nije se vratio u stan. On se navodno popeo na vagon i stradao.

Telo dečaka pronađeno je rano u petak, a sudsko-medicinskom obdukcijom u Opštoj bolnici u Valjevu utvrđen je uzrok smrti.

Pročitajte još: