Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

U ZAGRLJAJU SA ZMIJOM Piton – senzacija vašara, ljube ga u glavu! (Video)

Mačva
Img 20230923 111033

Dragutin Bužić

Od svih atrakcija koje smo mogli da vidimo na ovogodišnjem šabačkom vašaru, najekstremnija je bila – druženje sa pravim, pravcatim – pitonom!

Ogromna zmija bila je izložena odmah kod glavnog ulaza i vijugala se sporo ali elegantno oko vrata svog ponosnog vlasnika. Iako ju je veliki broj posetioca zaobilazio u širokom luku bilo je onih koji su joj trčali u zagrljaj i za fotografisanje sa ovim reptilom sa zadovoljstvom plaćali 500 dinara.
Među njima deca, mladi, ali i penzioneri. Saznali smo da se piton zove Sofija i prema rečima vlasnika – ima dobru narav!
– Ma pusti ti to, zmija je zmija, nepredvidiva, okruta. Ako te stegne, nema ti spasa – naglas upozorava znatiželjne jedan sredovečni muškarac.
Oni najhrabriji odmahuju rukom, smeju se i odlučno pristaju da im se okači zmijurina oko vrata. Mnogi roditelji podmeću svoju decu i junački ih hrabre – “ajde, slobodno, neće ti ništa. Ja ću da te slikam, da pošaljemo mami”!
Tata širom otvorenih usta fotografiše istorijski zagrljaj pitona i svog sina, ali se uzmiče par koraka, zbog boljeg kadra, valjda.
Dok Sofija palaca jezikom jedna devojka joj s oduševljenjem prilazi, mazi joj glavu i – CMOK!

Img 20230921 132753
Foto: Šabac 24/7

Neki bi to nazvali poljupcem smrti, ali za Jelenu Lončarević iz Iriga ovaj intimni čin predstavlja jedinstven osećaj i ogromno zadovoljstvo.

Dok joj pomažu da skine veliku zmiju s grbače, ona za portal Šabac 24/7, ushićeno kaže:
– Super je osećaj! Obožavam zmije. Ovaj piton čak nije ni hladan, bezopasan je. E, zbog ovakvih stvari obožavam šabački vašar, dolazim i sledeće godine!

E, sad smo videli sve.

Pročitajte još: