Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

UB: DARKO GLIŠIĆ PO ČETVRTI PUT PREDSEDNIK OPŠTINE

Srbija
Darko Glisic 1

Ana Acan

U Ubu danas je konstituisana Skupština opštine i izabrano rukovodstvo lokalne samouprave. Darko Glišić je danas četvrti put izabran za predsednika opštine Ub, za koga je glasalo 23 od 30 odbornika. Takođe, odbornička većina na čelu sa Srpskom naprednom strankom četvrti put za zamenika predsednika opštine izabrala je Aleksandra Jovanovića Džajića, diplomiranog menadžera u sportu.

Darko 2

Za predsednika Skupštine opštine po drugi put izabrana je Ivana Nikolić, master inženjer saobraćaja, dok je za zamenika predsednika Skupštine, takođe drugi put izabrana Milica Dimitrijević, doktor stomatologije. Pomoćnik predsednika opštine je Nada Đokić, master menadžer bezbednosti.

Formirano je i Opštinsko veće opštine Ub, a članovi su: Anka Radojčić, diplomirani menadžer bezbednosti, Vladimir Marković, diplomirani sanitarni inženjer, Ivan Dragićević, diplomirani inženjer elektrotehnike, Dragana Simić, strukovni medicinski radiolog, Saša Spasić, master menadžer bezbednosti, Miladin Rakić, diplomirani pravnik, Jasmina Mratinković, rudarski tehničar.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ub se zahvaljuje građanima opštine Ub na podršci koju su pružili na izborima, a rukovodstvo opštine Ub će nastaviti da opravdava poverenje građana. Opština Ub će nastaviti da se razvija, raste i da napreduje – jer Ub ne sme da stane, stoji u saopštenju OO SNS Ub.

Pročitajte još: