Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČIĆ: U NAREDNIH 10 DANA PRED NAMA VELIKA I VAŽNA BITKA ZA SRBIJU

Srbija
Lazarevacpreds

Ana Acan

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu izborne liste “Aleksandar Vučić – Beograd sutra” da u narednih bar 10 dana neće učestvovati u predizbornoj kampanji, jer nam predstoji velika i važna bitka za Srbiju.

“Ova je, valjda, prvi skup koji smo ovako zajedno organizovali. I ja sad, neko vreme, neću se pojavljivati na ovim skupovima, a hteo sam da dođem na ovaj u Lazarevcu da bih rekao koliko je važno da budemo zajedno, koliko je važno da nastavimo borbu, koliko je važno da radimo i u buduće za dobrobit svih naših građana”, rekao je Vučić.

Lazarevac1

 

Dodao je da neće neće moći da učestvuje dobrim delom u kampanji. “Makar u narednih 10 dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. I kada su krenuli sa velikim pritiscima, sa tim da Kosovo mora da bude u članstvu Saveta Evrope, bez obzira što Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, a pri tome obmanjujući nas svakodnevno i govoreći kako nije to cilj, i kako upravo mi ne govorimo istinu, a onda samo dan kasnije kažu da – naš cilj je ratna odšteta, naš cilj je podnošenje novih tužbi i revizije tužbi protiv Srbije, ne bi li naneli što je moguće veću štetu našoj zemlji”, rekao je Vučić.

U tim uslovima, naš posao je da se borimo za našu zemlju, i ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog, i što za Srbiju moramo da se borimo, i što moramo da se posvetimo problemima koje Srbija ima, poručio je Vučić. Kako je rekao, narednih dana kada bude razgovarao i sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, a ti razgovori, dodao je, neće biti laki, kao i sa ukrajinskim i ruskim i svim drugim zvaničnicima gde nema lakih razgovora, građani treba da znaju da će uvek i u svakom trenutku da da sve za našu Srbiju.

“Ma kako to zvučalo nekome, našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu, jer ništa nije veće, ništa važnije na svetu od Srbije”, istakao je Vučić.

Lazarevaaaccc1

 

Izvor/fotografija: Tanjug

Pročitajte još: